Sol og snø

Hei alle sammen.

Idag er jeg sååå glad, det var faktisk sol idag. Det har lenge vært så kaldt og jeg er ikke glad i kulda så det var så deilig.

Idag startet jeg dagen som vanlig med å stå opp å dra på skolen. Jeg var ganske forberedt på at dagen skulle bli skulle bli kjedelig mest på på grunn av været,liksom man blir ikke i så godt humør når det er kaldt, overskya og bare slaps og snø, men den ble jo ikke sånn da. Skolen idag var egentlig ganske kjedelig, tirsdager er ikke en dag hvor vi gjør så mye gøy fag messig, men friminuttene var ganske deilig. Det var varmere enn vanlig og det var sol ute.

 

Etter skolen kom jeg bare hjem, jeg gjorde lekser og spiste mat. Plutselig gikk vannet i huset så vi bestemte oss for å dra ut, så lillesøstera mi, mamma og jeg dro til byen. Vi planla egentlig ikke å kjøpe noe men å kjøpe noe gjorde vi selvfølgelig haha. Det jeg kjøpte var et par nye briller og 2 hår bånd i grå og svart fra bik bok.

Etter vi hadde vært i byen kom vi hjem, og jeg fortsatte å gjøre lekser. Etter det har jeg ikke gjort noe spesielt, tenker jeg kommer til å bruke resten av kvelden på å slappe av og se på netflix. 

Jeg må helt ærlig si at denne dagen var ganske bra, liksom været idag gjorde meg så mye mer glad en jeg ellers ville vært. Så er ganske fornøyd med hvordan jeg har hatt det idag. Blir så facsinert av snø, sol og overgangen til vår haha.

Håper dere likte dette innlegget, legg gjerne igjen et spørsmål til Q&A-en som kommer senere.

XOXO Emma Louise 

3 kommentarer

Hva gjør du på fritiden

Skal du konfirmere deg? I såfall hvordan?

hvilke smykker/ringer bruker du?

hva slags stil har du?

har du klappet til en gutt i ansiktet før? hva skjedde?

har du mange venner?

har du lange eller korte negler?

:)

Skriv en ny kommentar